Blogger Template by Blogcrowds.

Κοπή Βασιλόπιττας ΕΕΜΘ - 09.01.2017

Το ΕΕΜΘ εύχεται ευλογημένη, αποδοτική και παραγωγική χρονιά.

Στην καθιερωμένη κοπή πίττας (βλ. φωτογραφίες και  Βίντεο) πέρα από τις καταβασίες ... σε γλυκά και πορφυρά χρώματα (!) συζητήθηκε και το ενδεχόμενο σύστασης πολιτιστικού συλλόγου ως φορέα νομικού προσώπου για τον χορό μας. Μία διαδικασία η οποία θα απαιτήσει μία αυξημένη προσωπική και συλλογική ευθύνη προς το πολιτιστικό αγαθό για το οποίο συστάθηκε χωρίς να αλλοιώνει τον πυρήνα ύπαρξης του ΕΕΜΘ ο οποίος θα εξακολουθεί να είναι  ‘‘... η παρέα και η συναναστροφή φίλων ιεροψαλτών...’’. Εξάλλου απώτερος σκοπός δεν είναι η αυτοπροβολή κάποιων προσώπων ή ενός συνόλου αλλά η ύμνηση του Τριαδικού Θεού και των Αγίων Του.

Οι πρόβες γίνονται κανονικά τις Δευτέρες 21:30 στον υπόγειο χώρο (κατηχητικά) του Ι.Ν Τριών Ιεραρχών (Βούγαρη). Αν, κατά τη διάρκεια του έτους, υπάρξει κάποια διαφοροποίηση ως προς τις πρόβες θα προβούμε και στη σχετική ανακοίνωση.

Επόμενη εκδήλωση θα είναι αυτή των Τριών Ιεραρχών ενώ παράλληλα θα συνεχιστεί και η μεσοπρόθεσμη δουλειά- στόχος των ηχογραφήσεων αργών χερουβικών και κοινωνικών μελοποιών του 18ου και 19ου αιώνα.

0 Comments:

Post a Comment



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα